Stedelijke basisschool SAIO De Billemontstraat 77 2440 Geel 014/56 64 20 http://saio.sbsgeel.be

Schoolteam

Ons schoolteam is erg bekwaam en toegewijd. Wat ons zo ‘buitengewoon’ maakt, is onze multidisciplinair team. De nauwe samenwerking tussen enerzijds de klastitularissen die de verantwoordelijkheid op pedagogisch en didactisch gebied hebben van een klasgroep en anderzijds de paramedici met hun specifieke vaardigheden, maakt ons schoolteam echt bijzonder…

Directie
Lieve Dams

Ik ben Lieve Dams maar iedereen op school noemt me juf Lieve. Ik ben de directeur van SAIO en ben echt super fier op onze school! Ik draag zorg voor de hele schoolwerking, maar krijg hierbij heel veel hulp van het hele leerkrachtenteam en van de medewerkers op het secretariaat. Ik ben een echte geluksvogel dat ik directeur mag zijn in een school met een groot  voor kinderen.
 Administratie
juf Myriam

Hallo allemaal,
Ik ben juf Myriam. Ik sta in voor de administratie van de school.
In mijn vrije tijd kan je me vinden in de vrije natuur met mijn fototoestel.
juf Ilse
 Orthopedagoge
juf An

Ik ben juf An en ben de orthopedagoge in de school.
Het is al enkele jaren dat ik het beste van mezelf mag geven in SAIO.
Het is superleuk werken! Elke dag opnieuw sta ik versteld van de openheid, de spontaniteit en de creativiteit van onze kinderen.
 Psychologe
juf Bieke

Hallo, ik ben juf Bieke, ik ben de psychologe van SAIO. Ik word ook wel ‘de babbeljuf’ genoemd door de kinderen, omdat je bij mij terecht kan voor allerlei kleine of grote zorgen. Mijn luisterend oor staat altijd klaar voor al onze leerlingen, maar ook voor ouders of collega’s!
 Type Basisaanbod – Type 9
juf Viv – Groep Rood

Ik ben juf Viv.
Ik sta al vele jaren met plezier in de speelleerklas van onze school. Vertellen doe ik het liefst! Ik hou van sporten en muzisch werken. En dat zullen mijn kampioenen zeker voelen!
juf Magda – Groep Geel

Ik ben juf Magda. Ik ben klastitularis van groep geel. Ik geef al heel wat jaartjes les. Mijn lievelingsvak is wereldoriëntatie. Er valt immers zoveel te ontdekken en te leren. Ook de uitstappen zijn tof en leerrijk. Ik ben ook een echte dierenvriend, vooral honden genieten mijn voorkeur. Ik heb thuis dan ook een pittig exemplaar! Ik ga graag wandelen en ook reizen doe ik graag.
juf Joon – Groep Felgroen

Ik ben juf Joon en draai al heel wat jaartjes mee op onze school.
Na heel wat verschillende taken uitgevoerd te hebben, ben ik sinds 1993 klastitularis van groep Felgroen. Deze leeftijdsgroep vind ik heel leuk om mee te werken: ze zijn nog kind, en toch ook al een beetje puber. Een hele uitdaging!
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig: bloemschikken, decoreren, werken met veel verschillende materialen… Door zo bezig te zijn doe ik heel wat ideetjes op die ik kan gebruiken in mijn klas. En om mijn conditie op peil te houden ga ik wandelen, joggen en fietsen.
juf Carine – groep Paars

 

Hoi allemaal,
Ik ben juf Carine van groep Paars.
’t Is echt keileuk om met de kinderen van groep Paars te werken!
En om de 2 jaar op zeeklassen gaan is echt de max!!!!!!
Ik houd van lezen, film, fietsen, wandelen, terrasjes doen…
juf Stefanie – Groep Oranje

Hoipiepeloi
Juf Stefanie is mijn naam.
juf Jelle – Groep Fluo

Helaba,
Ik ben juf Jelle. Ik vind het elke dag weer een uitdaging om voor de klas te staan, de leerlingen nieuwe dingen te leren en vooral…. om er een leuke bende van te maken! De klas is voor mij een plekje waar je kan leren, waar je af en toe eens gek kan doen, waar je je goed voelt en jezelf kan zijn.
juf Mia – Groep Grasgroen

Hey, ik ben juf Mia.
Ik ben de klastitularis van groep Grasgroen.
Ik sta al heel wat jaren in deze school. Het liefst werk ik met de oudste leerlingen. Hen begeleiden en helpen zoeken naar een goed plaatsje in het middelbaar is een hele uitdaging!
In mijn vrije tijd volg ik computerles, ga ik graag op vakantie en houd ik van een goed etentje af en toe.
 Type 3 – Type 9
Juf Leen – Groep Wit

Ik ben juf Leen van de witte klas. Alle kleuters zijn bij mij welkom. Ik heb thuis een grote zolder vol materiaal, dus aan uitdaging zullen de vriendjes in de klas geen gebrek hebben.

In mijn vrije tijd ben ik vooral met mijn gezin met 2 kindjes bezig. En af en toe als ik een gaatje tijd vind, dan vind ik het heel fijn om iets te naaien en creatief bezig te zijn.

 juf Ans – Groep Hemelsblauw

Ik ben juf Ans.

Ik sta in groep hemelsblauw waar ik de kinderen leer lezen, schrijven en rekenen.

Dat vinden ze meestal heel spannend. Tussendoor maken we tijd voor leuke tussendoortjes en muzische vaardigheden.

In mijn vrije tijd ga ik tennissen, joggen en ben ik vaak op pad met mijn 2 kindjes.

 

juf Karline – Groep Turquoize

Hallo iedereen!
Ik ben juf Karline.
Ik begin elke dag met een lach.
Creatief werken vind ik fijn.
In mijn vrije tijd hou ik van sport, lekker eten, op vakantie gaan, een goed boek en gezellig samen zijn.
 Juf Liesbet – Groep Knalroze

 Hoi,

Ik ben juf Liesbet van de Knalroze klas.
Ik vind het super om de kinderen nieuwe dingen te leren.
Iedere kind op zijn manier dag na dag te zien groeien vind ik fantastisch!
In mijn vrije tijd hou ik van basketbal, wandelen en heerlijke koffietjes drinken.
juf Julie – Groep Munt

Hallo, ik ben juf Julie. Ik ben de ambulante juf in type 3/9 op school. Elke dag sta ik in verschillende klassen en dat komt goed van pas. Zo leer ik elk kind van onze school een beetje beter kennen. Dagelijks sta ik voor iedereen met een lach paraat. Samen met de kinderen rekenen we naar hartenlust, leren we graag nieuwe dingen aan, spelen we met veel plezier, luisteren we naar leuke verhalen, maar boven alles zorgen we met veel liefde voor elkaar!
In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie, winkelen en zet ik eens graag een stapje in de wereld.
Tot slot wens ik iedereen een leerrijk en super cool schooljaar toe!
juf Nicky – Groep Lavendel

Hey vriendjes, mijn naam is juf Nicky. Sinds een paar jaartjes geef ik les op deze super gezellige school. Ik probeer de gasten van type 3/9 te amuseren. Uiteraard hoort hier ook hard werken bij, maar we maken voldoende tijd voor ontspanning en hele fijne uitstappen. Na school vind je mij vaak terug op een volleybalveld of met mijn bengels Victor en Jozefien in een speeltuin.
juf Hilde – Groep Goud

Ik ben juf Hilde.  Ik sta in de laatste klas bij de grootste kinderen. Dit vind ik heel fijn! Elke dag een nieuwe uitdaging! Ik ben mama van 2 kindjes: Fien en Truus. In mijn vrije tijd kan ik genieten van het samen zijn met mijn gezin. Activiteiten met vrienden, een goede wandeling in het bos en reizen vind ik ook heel fijn!
 Ambulante Leerkrachten
juf Lore

 

Hallo allemaal! Ik ben juf Lore, ambulante juf in type 3/9. Dit jaar zal ik grotendeels terug te vinden zijn in klas hemelsblauw en verder ook vooral bij de jongste klassen van de lagere school. Ik vind het heel fijn om de kinderen nieuwe dingen aan te leren en ze elke dag verder te zien groeien! In mijn vrije tijd hou ik van lezen, lachen, uitstapjes maken, spelen met de hond en creatief bezig zijn. Samen met de kinderen wil ik er een superleuk schooljaar van maken waarbij wel veel kunnen leren van elkaar
juf Leen

Ik ben juf Leen en dit jaar neem ik groep Munt onder mijn vleugels. Ik hoop dat we veel leuke dingen kunnen doen en dat we allemaal wat bijleren. Jezelf blijven en eerlijkheid vind ik heel belangrijke dingen. Samen kan je meer dan alleen! Ik hou van lekker eten, lachen, wandelen en mijn gezinnetje.
juf Lotte

Hallo allemaal,
Ik ben juf Lotte. Ik ben de ICT-juf van de school. Ik zorg ervoor dat onze website up-to date blijft.
juf Lies

juf Eline
Juf Ingrid

Dag allemaal,

ik ben juf Ingrid, ambulante juf in type 3/9.

Dit jaar leer ik onze bengels sociaal vaardiger te worden. Een uitdagende en leerrijke taak zowel voor mezelf als voor de kinderen. Bij de hoogste klassen begeleid ik een miniklas voor rekenen en Nederlands en bij de lagere klassen ondersteun ik in de klas tijdens deze vakken. Kortom een boeiende taak.

Leerkrachten Crea – atelier
meester Wille

Hallo,

Ik ben meester Wille, de ‘knutselmeester’ voor de kinderen van het basisaanbod, zoals ze soms zeggen.  Maar er is meer …

Ik ben dol op gitaren, en daardoor starten we de lessen dikwijls met een streepje muziek. Samen zingen is erg fijn, zelfs

al klinkt niet alles perfect. Ik werk ook graag met mijn handen, om nuttige of mooie dingen te maken. Rustig en

geconcentreerd werken, leren volhouden en afwerking vind ik onmisbare dingen voor jonge mensen die stap voor stap

een beroep zullen  aanleren. En dat er ook al eens gegrapt en gelachen wordt in het atelier, dat spreekt vanzelf …

Knippen, tekenen, schilderen, kleuren,  meten, knopen, schuren, zagen, sjabloneren, lijmen, vernissen, kleien, koken, mengen,

hameren, boren, schroeven, mozaïek,  … het zijn maar een aantal van de vele vaardigheden waar we ons regelmatig in oefenen.

Ik zorg meestal voor een uitdaging en indien kinderen achteraf fier zijn op hun resultaten dan weet ik dat het goed zit.

Juf Carolien

 

Lichamelijke opvoeding
juf Machteld

Dag allemaal,
Ik ben juf Machteld en sta in voor de sport op school. Ik vind het fijn om met de leerlingen van de SAIO te werken. Het liefst van al geef ik balsporten bij de hogere klasgroepen en sportspelen bij de jongste kinderen. Als de leerlingen met nieuwe ideeën komen, probeer ik dit steeds in de les te verwerken.
Ik kom elke dag met de fiets naar school. Ook in mijn vrije tijd ga ik regelmatig fietsen, wandelen, zwemmen en schaatsen. Thuis werk ik graag in de tuin en verzorg ik de vele bloemen op het terras.
Auti-coördinator
juf Betty

 

Hallo, ik ben juf Betty.
Jarenlang heb ik op SAIO gewerkt als klastitularis van de hoogste klassen. Sinds een aantal jaren werk ik als auti-coach op onze hoofdvestiging. Ik begeleid en ondersteun de leerlingen met een diagnose autisme. Ik heb een boeiende job waarin er iedere dag nog wel iets valt bij te leren.
Ondersteuningsteam
juf Myriam

Hallo, ik ben juf Myriam. Ik heb jaren op SAIO gewerkt als klastitularis, blio rekenen, leerkracht muzische vorming… Daarna gaf ik  GON-begeleiding aan leerlingen met een diagnose autisme in het gewoon basis- en secundair onderwijs. Als GON-begeleidster bied ik extra begeleiding en ondersteuning  aan de leerling, de  school en de ouders.Sinds dit schooljaar werk ik ook als waarborgcoach. Mijn werk als waarborgcoach is gericht op het ondersteunen van de leerkrachten in het regulier onderwijs. De bedoeling is om de leerkrachten te versterken in hun aanpak van leermoeilijkheden, klasorganisatie, differentiatie…
juf Isabel

Hey, ik ben juf Isabel en ben de trotse mama van Tuur, een 4- jarige kleuter die mijn leven al enorm heeft verrijkt. Mijn taak bestaat erin om op basisscholen leerkrachten en leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Samen zoeken we naar mogelijke oplossingen en proberen we ideetjes uit op de klasvloer. Blije gezichtjes van groot en klein geven mij de grootste voldoening!
Juf Isabel is momenteel op moederschapsbescherming.
juf Lynn

Hallo, ik ben juf Lynn. Ik ben een vlijtig bijtje. Ik zoef van de ene naar de andere school om kinderen extra hulp te geven op hun eigen school als ondersteuner. Hierdoor zie je me niet altijd op school maar als je eens goed kijkt, zie je me door de wandelgangen vliegen!
juf Ingrid
meester Bart

Hoi allemaal!
Op dit moment ben ik andere kinderen in het basisonderwijs aan het helpen. Dus zie je mij af en toe verschijnen, niet verschieten hoor. Het doet steeds enorm veel deugd om nog eens een voetje te mogen binnenstappen in jullie leuke SAIO-school.
 juf Ingrid

Dag allemaal,

ik ben juf Ingrid, en werk als ondersteuner. Hierdoor kan je me regelmatig tegenkomen in een andere school om er kinderen en leerkrachten te helpen.

Hoi Hoi,

Ik ben juf Jobke. Kinderen helpen in andere scholen wordt mijn uitdaging voor komend schooljaar.  Hier heb ik alvast veel zin in! Af en toe kom ik nog eens langs op de gezellige school van SAIO, joepie!

Ik wens jullie veel succes in het nieuwe schooljaar, tot snel!

juf Karen

Hallo allemaal!

Ik ben juf Karen. Na meer dan 10 jaar te hebben gewerkt in het buitengewoon onderwijs type 2, is het  nu tijd voor een nieuwe uitdaging in SAIO. Ik zal hier als logopediste werken binnen het ondersteuningsteam. Mijn taak bestaat uit het aanreiken van hulpmiddelen aan leerlingen en leerkrachten in het gewoon basisonderwijs. Een boeiende en zeer afwisselende job.
In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met mijn gezin. Ik heb twee dochtertjes: Tess en Fran. Daarnaast lees ik graag een boek!

juf  Loes

Hallo allemaal!

Ik ben juf Loes. Ik mag als logopediste aan de slag in het fijne ondersteuningsteam van SAIO. In het gewoon basisonderwijs bekijk ik samen met de leerkrachten welke extra hulpmiddelen we kunnen inzetten. Na de schooluren werk ik in een praktijk waar ik kinderen en volwassenen begeleid. Verder houd ik me sportief bezig en maak ik graag uitstapjes!

Juf Mieke

 

Hallo allemaal,

Ik ben juf Mieke en ik werk als ondersteuner. Hierdoor ben ik meestal op andere scholen om daar de kinderen en leerkrachten te helpen. Af en toe kom ik nog eens langs op SAIO, we zullen elkaar dus zeker tegenkomen. We maken er alvast een tof en leerrijk schooljaar van! Tot snel!

Leerkrachten levensbeschouwing
meester Ivo

Hallo,
Ik ben meester Ivo.  Sinds enkele jaren geef ik Rooms Katholieke Godsdienst (RKG) in onze school.
In mijn vrije tijd probeer ik nog enkele sporten te beoefenen
o.a. voetbal, fietsen en mountainbiken.
juf Lotte

Hallo,

ik ben juf Lotte. Sinds vorig jaar geef ik RKG aan sommige klassen van onze school.
Ik hou ervan om een verhaal te vertellen en om te knutselen.

 juf Eve

Hallo!

Ik ben juf Eve en geef niet-confessionele zedenleer op onze school.
Met heel veel passie en creativiteit ga ik te werk, om jullie tot wereldburgers te maken!

Met de nodige waarden, normen en de mens centraal, gaan we op zoektocht naar jouw eigen weg in de toekomst!

juf An

Hallo! Ik ben juf An en start dit schooljaar als leerkracht niet-confessionele zedenleer.
Vol enthousiasme en met een groot hart voor kinderen, ga ik graag samen met hen bewust op weg.
juf Hülya

Hallo, ik ben juf Hülya
Ik geef Islam op onze school.  Mijn hobby’s zijn fietsen, wandelen en lezen.  Ik geef nog les in andere stedelijke scholen van Geel. Ik ga graag om met kinderen!
meester Ali
 juf Veronique

Hey hallo,

Mijn naam is Veronique. Ik ben de juf voor Protestants-Evangelisch godsdienstonderwijs (in het kort PEGO). Wat ik het liefst doe in de les is verhalen vertellen uit de Bijbel, want dit boek bevat echte mooie schatten.

Logopedisten
 juf Dominique Ben je nieuw op school en kom je in aanmerking voor het type basisaanbod in Velveken, mag je testjes bij me komen afleggen. Sommige leerlingen mogen dan bij me komen lezen in de leesgroep en andere kinderen die problemen hebben met de geschreven en/of de gesproken taal, kunnen altijd bij me terecht.
Zo kunnen we er samen voor gaan!
juf Martien

Ik ben juf Martien, de logopediste van de Billemontstraat.

Mijn klasje is het bijna kleinste en zonnigste van onze school.

Samen met jou werk ik aan uitspraak, taal : nieuwe woorden leren, mooie en goede zinnen maken, de juiste woordvormen gebruiken, klanken herkennen, rijmen,… en ook lezen en spelling komen aan bod.

Als je nieuw bent op school kijken we wat je al goed kan en waarvoor je nog hulp kan gebruiken. We gaan dan samen op weg zodat je steeds vaardiger wordt! Soms lezen we in een groepje en kom ik helpen in een klas.

Wist je dat het mijn hobby is om te spelen met klanken, woorden, taal en dat ik dol ben op leuke boeken? Dan begrijp je waarom ik elke dag met veel plezier naar SAIO fiets!

Juf Martien wordt momenteel vervangen door juf Lissa en juf Natasje.

 

 Kinesiste
juf An

Kiekeboe, ik ben het! Juf An. Als je wil leren springen, op 1 been staan of schrijven dan moet je bij mij zijn! Dat komt omdat ik heel veel weet over bewegen. Dat hoort zo als je kinesitherapeut bent.
Er zijn ook kinderen die leren typen bij mij. Dat is handig als je met de computer wil kunnen werken. Of misschien wil je wel leren hoe je torens moet bouwen? Zo hoog en sterk mogelijk! Links, rechts, boven, onder, meer of minder, je leert het allemaal bij mij.
Als je me nodig hebt, dan ben je altijd welkom!
Ergotherapeute
 juf Riet Ik ben juf Riet!
Ik ben de ergotherapeute op school. Als het schrijven, knippen, plakken, … niet zo goed lukt, kom dan zeker eens langs bij mij. Wij gaan dan samen op pad om al deze vaardigheden onder de knie te krijgen. Tanden poetsen , veters binden, aankleden of douchen is niet altijd even gemakkelijk. Ik leer je stap voor stap deze vaardigheden tot we het helemaal zelfstandig kunnen. Ik werk ook nog 1 dag in het gewoon onderwijs, waar ik kinderen ondersteun bij het schrijven, leren werken met computer en sociale vaardigheden.
Lerarenplatform
juf Jo
Busbegeleiding
Sonja

Mens Sonja is mijn naam.
Ik ben gehuwd en heb 4 kinderen.
Ik ben wonend te Geel.
Mijn job is busbegeleiding, dit doe ik heel graag.
Je hebt vele contacten met de leerlingen en de ouders.
Mijn hobby’s zijn: vrijwilligerswerk en veel plezier maken in de weekends met carnaval.
Lieve

 

Mijn naam is Lieve. Via een stage ben ik terecht gekomen op het secretariaat van SAIO. Daarna werd ik de inspring-busbegeleidster en nadien de vaste. Doordat ik steeds met kinderen werk, bevalt deze job mij uitstekend!
 Christel

Mijn naam is Christel. Ik woon te geel. Ik ben gehuwd en heb één zoon. Ik doe mijn job als busbegeleidster erg graag, omdat het fijn werken is met de kinderen. Mijn hobby’s zijn borduren en bier proeven.
Sophie
Jeaninne Hallo,
Mijn naam is Helsen Jeaninne. Ik ben gescheiden, heb twee kinderen en woon in Geel. Ik ben dol op kinderen. Busbegeleidster is dus de ideale job voor mij en ik doe deze dan ook met heel veel plezier. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met koken, bakken en alle soorten handwerk zoals breien, haken, naaien, enz…
 Sonja Hallo,Mijn naam is Sonja Somers en ik werk als één van de busbegeleidsters binnen de SAIO. Ik ben 23 jaar getrouwd en heb samen met mijn man 4 kinderen, waarvan er al 2 de deur uit zijn. Buiten mijn biologische kinderen ben ik ook nog mama van 2 pleegkinderen. Ik heb een hart voor kinderen en juist daarom doe ik deze job zo graag. In mijn vrije tijd hou ik er van om te koken voor mijn gezin of ben ik buiten te vinden bij de vele dieren die wij hebben.
 Onderhoudspersoneel
 Maria, Gerda en Sabrina Hallo,
Wij poetsen de school met veel plezier zodat jullie elke dag weer flink kunnen leren!