S.A.I.O.
 

School voor Aangepast Individueel Onderwijs

Stedelijk Buitengewoon Lager Onderwijs - type 8 - type 3

Op 6 november is er een stakingsaanzegging die mogelijk ook de stedelijke scholen kan treffen. Het stadsbestuur zal er echter samen met de schooldirecties voor zorgen dat alle basisscholen van het stedelijk onderwijsnet die dag open zijn. Er is opvang!

Welkom op onze school !

Welkom op onze school !

Beste bezoeker,

Welkom op de website van SAIO, onze "buitengewoon" toffe school.

We nemen je graag mee op stap door onze vernieuwde website om je wegwijs te maken in ons aanbod en onze manier van werken.

Onze school staat borg voor een buitengewone aanpak! School voor Aangepast Individueel Onderwijs of kortweg SAIO. Het is de school die zich aanpast aan de kinderen en niet de kinderen die zich moeten aanpassen aan de school!

SAIO in Geel zet zich elke dag 100% in voor normaalbegaafde kinderen
- met ernstige leerproblemen (type 8)
- met een diagnose AutismeSpectrumStoornis (type 3 - ASS)
- met ernstige emotionele en/of gedragsstoornissen (type 3)

We gaan op zoek naar de noden van elk kind om een persoonlijk traject uit te stippelen. Een traject waarin onze leerlingen, uw kinderen, gelukkig zijn!

We grijpen alle kansen om onze kinderen goed voor te bereiden op een terugkeer naar het ‘gewoon' onderwijs en/of een geslaagde integratie in de huidige maatschappij.

Wat onze school te bieden heeft, proberen we via deze website duidelijk te maken. De infobalkjes bovenaan geven je snel toegang tot belangrijke info over onze school. Neem gerust af en toe een kijkje voor de allerlaatste nieuwtjes, school- en klasactiviteiten aangevuld met actuele foto's.

Wandel of ‘surf' je even mee?

Het SAIO-team

Nieuwsbrief 18-11-2014

Klik op het pdf-icoontje om de nieuwsbrief te openen. [...]

lees verder »

+ alle nieuwsberichten

Binnenkort in de S.A.I.O.

© SBS S.A.I.O - Alle rechten voorbehouden - Site by Go4it Media Group