Stedelijke basisschool SAIO De Billemontstraat 77 2440 Geel 014/56 64 20 https://saio.sbsgeel.be
Buitenschoolse kinderopvang

Voor de voor- en naschoolse opvangmomenten werkt onze school samen met de Bengelbende. Korte opvang wordt door de school georganiseerd. Voor de overige opvangmomenten kan je bij de Bengelbende terecht. De Bengelbende is een initiatief voor buitenschoolse kinderopvang en wordt georganiseerd door het Sociaal Huis in samenwerking met Stad Geel. De Bengelbende staat onder toezicht en is erkend door ‘Kind & Gezin’.

 

Alle schoolgaande kinderen tussen 2,5 en 12 jaar zijn welkom ongeacht ras, huidskleur, geloofs- of morele overtuiging. Ook kinderen met specifieke zorgbehoeften kunnen meespelen in de Bengelbende.

 

In de Bengelbende kunnen kinderen terecht voor opvang voor en na school, op woensdagnamiddag, op schoolvrije dagen en tijdens vakanties.

 

Je kan enkel gebruik maken van de Bengelbende, als je kind geregistreerd is.

Registreren kan via volgende link: www.i-school.be/Geel/Registreren .

Als je dossier goedgekeurd is, kan je opvang aanvragen. Dit doe je via www.i-school.be/login .

 

Elke opvangmoment moet vooraf aangevraagd worden. Je leest hierover alles in het document ‘Regels en afspraken’. De werking van I-school wordt uitgelegd in het document ‘Handleiding I-school ouders’.

 

Wil je graag bijkomende info over de Bengelbende, dan kan dat op www.digitaalsociaalhuis.be/geel of je kan contact opnemen met de coördinator op 014 56 73 45.

 

Hieronder kan je de brochures downloaden.

 

Folder CIK Bengelbende
Regels en afspraken
Handleiding I-school ouders
Folder kinderopvang