Stedelijke basisschool SAIO De Billemontstraat 77 2440 Geel 014/56 64 20 https://saio.sbsgeel.be

Schoolteam

Ons schoolteam is erg bekwaam en toegewijd. Wat ons zo ‘buitengewoon’ maakt, is onze multidisciplinair team. De nauwe samenwerking tussen enerzijds de klastitularissen die de verantwoordelijkheid op pedagogisch en didactisch gebied hebben van een klasgroep en anderzijds de paramedici met hun specifieke vaardigheden, maakt ons schoolteam echt bijzonder…

Directie
Lieve Dams

Ik ben Lieve Dams maar iedereen op school noemt me juf Lieve. Ik ben de directeur van SAIO en ben echt super fier op onze school! Ik draag zorg voor de hele schoolwerking, maar krijg hierbij heel veel hulp van het hele leerkrachtenteam en van de medewerkers op het secretariaat. Ik ben een echte geluksvogel dat ik directeur mag zijn in een school met een groot  voor kinderen.
Eve Janssens

 

Ik ben Eve Janssens, al 12 jaar groeit en bloeit mijn hart voor het buitengewoon onderwijs.
Nieuwsgierig en creatief nestelde ik me in verschillende hoeken van dit kleurrijke onderwijsveld met veel warmte en betrokkenheid voor mijn leerlingen. 
Sinds oktober ’21 mag ik me waarnemend directeur noemen van SAIO, met onnoemelijk veel trots en leergierigheid!Net zoals voor mijn leerlingen neem ik nu ook graag de zorg voor ouders, het team en de school mee onder mijn vleugels.Met mijn collega Lieve Dams en een TOPteam aan m’n zijde, is het succes gegarandeerd!
Administratie
juf Myriam

Hallo allemaal,
Ik ben juf Myriam. Ik sta in voor de administratie van de school.
In mijn vrije tijd kan je me vinden in de vrije natuur met mijn fototoestel.
juf Ilse
 Orthopedagoge
juf An

Ik ben juf An en ben de orthopedagoge in de school.
Het is al enkele jaren dat ik het beste van mezelf mag geven in SAIO.
Het is superleuk werken! Elke dag opnieuw sta ik versteld van de openheid, de spontaniteit en de creativiteit van onze kinderen.
juf Ellen

Ik ben juf Ellen en ben een orthopedagoge in de school. Je zal me vooral tegenkomen op de Velveken. Daar zet ik me samen de leerkrachten in om van de school een plaats te maken waar leerlingen graag zijn en waar ze blijven bijleren. Dit steeds op maat van hun kunnen en noden.
Ik werk enorm graag met kinderen die het moeilijker hebben om op zoek te gaan naar wat hen kan helpen. Het zijn vaak kleine successen die voor hen toch een verschil maken.
Psychologe

 

juf Bieke

Hallo, ik ben juf Bieke, ik ben de psychologe van SAIO. Ik word ook wel ‘de babbeljuf’ genoemd door de kinderen, omdat je bij mij terecht kan voor allerlei kleine of grote zorgen. Mijn luisterend oor staat altijd klaar voor al onze leerlingen, maar ook voor ouders of collega’s!

 

 

 

 Type Basisaanbod – Type 9
juf Lore – Groep Rood

Hallo allemaal!

Ik ben juf Lore, van de rode klas. Samen met de kinderen gaan we er een superleuke tijd van maken, waarbij we veel gaan leren maar waar we ondertussen ook veel plezier kunnen maken. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de klas, een goed gevoel heeft en zichzelf kan zijn. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn hond Thor. Ik hou ook van lezen, uitstapjes maken en creatief zijn. Spring gerust eens binnen in de rode klas! Tot snel! 

juf Goedele – Groep Geel

 

Hallo, ik ben juf Goedele, de juf van klas Geel.

In deze klas ontdekken we samen steeds nieuwe dingen en groeien we elke dag een beetje meer.

We leren veel maar er is steeds ruimte voor plezier. Dat vind ik zelf heel belangrijk.

Ik ben creatief en probeer graag nieuwe dingen uit.

juf Sam – Groep Pastel

Hallo allemaal!

Ik ben juf Sam, van klas Pastel. Ik sta te springen om samen met jullie nieuwe dingen te ontdekken en te leren! In onze klas is het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn en zijn of haar talenten kan ontdekken.

Na school ben ik graag bezig met mijn hond Mia of met één van mijn creatieve hobby’s zoals breien. Wie weet zie je mij wel met een eigen creatie voor de klas staan!

juf Carolien – Groep Felgroen

juf Carine – groep Paars

 

Hoi allemaal,
Ik ben juf Carine van groep Paars.
‘t Is echt keileuk om met de kinderen van groep Paars te werken!
En om de 2 jaar op zeeklassen gaan is echt de max!!!!!!
Ik houd van lezen, film, fietsen, wandelen, terrasjes doen…
juf Stefanie – Groep Oranje

Mag ik me even voorstellen en kort iets over mezelf vertellen.
Mijn naam is juf Stefanie van klas oranje waar we veel nieuwe dingen leren en ons natuurlijk ook
amuseren.
Ik vind het belangrijk dat ieder zich goed voelt in de klas en zichzelf kan zijn.
En voor wie nog nooit van mij heeft gehoord, laat ik de letters van mijn naam aan het woord…
De S van Sociaal maar ook samenhorig.
De T van trotse mama van twee.
De E van expressief, maar ook wel lief.
De F van Familiaal, genieten van het gezinnetje vind ik het leukst van allemaal
De A van aandacht voor de talenten van elk kind en elke dag even goed gezind.
De N van netjes, nauwkeurig maar ook wel fleurig
De I van ijverig werk, in organiseren ben ik heel sterk
De E van erg enthousiast, dagelijks voor de leerlingen van de klas.
Dit ben IK, in een notendop, van kop tot teen
Zoals je kan zien, zoals ik is er maar één.
juf Leen- Groep Koningsblauw

 

Hallo allemaal!

Ik ben juf Leen en dit jaar neem ik de (b)engels van de koningsblauwe klas onder mijn geluksvleugels. Ik kijk er enorm naar uit om jullie nieuwe dingen te leren, maar ook  om van jullie te leren. Samen kan je meer dan alleen! Eerlijkheid en vooral jezelf kunnen zijn, vind ik heel belangrijk.  Ik hoop er samen met iedereen een fijn en leerrijk schooljaar van te maken!

Lieve groetjes, juf Leen

juf Jelle – Groep Fluo

Helaba,
Ik ben juf Jelle, fiere juf van de FLUO klas!  Ik vind het elke dag weer een uitdaging om voor de klas te staan, de leerlingen nieuwe dingen te leren en vooral…. om er een leuke bende van te maken! De klas is voor mij een plekje waar je kan leren, waar je af en toe eens gek kan doen, waar je je goed voelt en jezelf kan zijn.
 Type 3 – Type 9
Juf Laura – Groep Wit

Ik ben juf Laura, trotse juf van de kleinste kapoenen van de school in klas wit.
Wij gaan nog volop op ontdekking en experimenterend aan de slag in de klas.
Spelenderwijs gaan wij te werk om te leren tellen, schrijven en te bewegen.
Na al dat werken, kunnen we dan nog wat spelen in onze klas.

In mijn vrije tijd doe ik wel graag een citytripje, een dagje shoppen of leuke
ideeën opdoen voor het interieur in ons nieuwe toekomstige huis.

 juf Ans – Groep Hemelsblauw

Ik ben juf Ans.

Ik sta in groep hemelsblauw waar ik de kinderen leer lezen, schrijven en rekenen.

Dat vinden ze meestal heel spannend. Tussendoor maken we tijd voor leuke tussendoortjes en muzische vaardigheden.

In mijn vrije tijd ga ik tennissen, joggen en ben ik vaak op pad met mijn 2 kindjes.

 

juf Ise – Groep Turquoise

Ik ben juf Ise, de juf van klas Turquoise. Ik kijk er naar uit om samen met jullie een leuke tijd te beleven waarbij we veel nieuwe dingen gaan leren. Tussendoor maken we wel eens tijd om te ontspannen, dat is ook belangrijk.

Samen maken we er een superleuk en leerrijk schooljaar van!

 

 Juf Silke – Groep Knalroze

juf Kimberly – Groep Munt

Hoi, ik ben juf Kimberly, de juf van klas munt. Bij mij kan elk kind zichzelf zijn want wie zich goed voelt kan makkelijker leren. We gaan dit schooljaar hard werken en veel plezier maken. In mijn vrije tijd speel ik muziek in de fanfare. Ik vind het heel leuk om lekkere dingen te koken en probeer om af en toe te sporten (wandelen en fietsen).

 

juf Nicky – Groep Lavendel

Hey vriendjes, mijn naam is juf Nicky. Sinds een paar jaartjes geef ik les op deze super gezellige school. Ik probeer de gasten van klas lavendel te amuseren. Uiteraard hoort hier ook hard werken bij, maar we maken zeker voldoende tijd voor ontspanning en hele fijne leerrijke uitstappen.

Na school vind je mij vaak terug op een volleybalveld. Ook vertoef ik graag in de natuur met mijn gezin en hond Billie. Ik hou vooral van een fris bos of een winterse wandeling aan zee.

juf Hilde – Groep Goud

Ik ben juf Hilde.  Ik sta in de laatste klas bij de grootste kinderen. Dit vind ik heel fijn! Elke dag een nieuwe uitdaging! Ik ben mama van 2 kindjes: Fien en Truus. In mijn vrije tijd kan ik genieten van het samen zijn met mijn gezin. Activiteiten met vrienden, een goede wandeling in het bos en reizen vind ik ook heel fijn!

Juf Hilde wordt momenteel vervangen door juf Karen.

 Ambulante Leerkrachten
juf Karline

 

Mag ik me even voorstellen?

 

Ik ben juf Karline. Leerkracht, fotograaf, dierenvriend. Lezen en reizen zorgen voor de nodige verrijking in mijn leven. Lekker eten en leuke vrienden voor de sfeer en gezelligheid.

Ik kom in de kleinste klassen een handje helpen. Soms doen we aan co-teaching en staan we samen voor de klas, soms neem ik een groepje uit de klas en af en toe neem ik een klas over van de vaste klasjuf. Een manusje-van-alles dus.

Ondertussen werk ik al meer dan 10 jaar op SAIO en hou enorm van de leerlingen, school en toffe collega’s. We zijn een top-team met een hart voor kids!

Juf Karline wordt momenteel vervangen door juf Natalie.

juf Leen

Ik ben juf Leen. In mijn hart ben ik een echte kleuterjuf. Ik ondersteun en help dan ook vooral de juf en de kindjes van de kleuterklas. Maar ook in de jongste klassen van de lagere school vind je me soms terug om te gaan ondersteunen. Die afwisseling is echt super fijn.
Verder help ik ook alle nieuwe leerkrachten om hen wegwijs te maken op onze school. In mijn vrije tijd hou ik er van om me creatief bezig te houden en vind je me ook regelmatig terug in de klimzaal.
Ik heb ook een gezin met 2 kinderen. We houden er van om samen met onze hond lange wandelingen te maken in de natuur, op dagtrip te gaan en te reizen.
juf Lotte

Hallo allemaal,
Ik ben juf Lotte. Ik ben de ICT-juf van de school. Ik zorg ervoor dat onze website up-to date blijft.
juf Natalie

Ik ben juf Natalie en ik ben de trotse juf van de knalroze klas. In de klas vind ik het heel belangrijk dat iedereen zich goed voelt en er -net zoals de juf zelf- volledig zichzelf kan zijn. We gaan dit schooljaar de pannen van het dak leren, af en toe spelen en vooral veel lachen en genieten van het schoolgaan. Na schooltijd vind ik het superleuk om heerlijk te koken, vooral in het weekend maak ik daar veel tijd voor vrij. Als ik niet aan het lesgeven ben, vind je mij vast op uitstapjes met mijn 3 kinderen.
meester Stijn

 

 

 

juf Karen

juf Liesbet

juf Tine

Hallo allemaal,
Ik ben juf Tine. Meestal kan je mij vinden bij juf Hilde in klas Goud. Samen gaan we aan de slag met de oudste leerlingen van onze school. We zoeken naar ieders talent en maken iedereen stap voor stap klaar voor het middelbaar. Heb je me nodig en ben ik niet bij Goud? Dan ben ik waarschijnlijk aan het helpen bij Lavendel, want ook met juf Nicky werk ik regelmatig samen.
In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van lezen, reizen, creatief bezig zijn en lekker eten.
meester Bart

 

juf Isabel

Hey, ik ben juf Isabel en ben de trotse mama van Tuur, een 4- jarige kleuter die mijn leven al enorm heeft verrijkt. Mijn taak bestaat erin om op basisscholen leerkrachten en leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Samen zoeken we naar mogelijke oplossingen en proberen we ideetjes uit op de klasvloer. Blije gezichtjes van groot en klein geven mij de grootste voldoening!
Leerkrachten Crea – atelier
 

meester Stijn

 

juf Liesbet

Lichamelijke opvoeding
juf Machteld

Dag allemaal,
Ik ben juf Machteld en sta in voor de sport op school. Ik vind het fijn om met de leerlingen van de SAIO te werken. Het liefst van al geef ik balsporten bij de hogere klasgroepen en sportspelen bij de jongste kinderen. Als de leerlingen met nieuwe ideeën komen, probeer ik dit steeds in de les te verwerken.
Ik kom elke dag met de fiets naar school. Ook in mijn vrije tijd ga ik regelmatig fietsen en wandelen. Thuis werk ik graag in de tuin en verzorg ik de vele bloemen op het terras.
Ondersteuningsteam
juf Myriam

Hallo, ik ben juf Myriam. Ik heb jaren op SAIO gewerkt als klastitularis, blio rekenen, leerkracht muzische vorming… Daarna gaf ik  GON-begeleiding aan leerlingen met een diagnose autisme in het gewoon basis- en secundair onderwijs. Momenteel ben ik regiocoach voor regio Geel  van het ondersteuningsnetwerk NOA kempen.
juf Bieke
juf Lynn

Hallo, ik ben juf Lynn. Ik ben een vlijtig bijtje. Ik zoef van de ene naar de andere school om kinderen extra hulp te geven op hun eigen school als ondersteuner. Hierdoor zie je me niet altijd op school maar als je eens goed kijkt, zie je me door de wandelgangen vliegen!

 

juf Dominick
juf Ingrid

Hallo,

Ik ben juf Ingrid en werk binnen het ondersteuningsteam.
Mijn vorige jaren heb ik altijd als onderwijzeres gewerkt in buitengewoon onderwijs type 2.

Met deze ervaring ga ik nu als ondersteuner aan de slag en zal ik in verschillende scholen de kinderen en leerkrachten helpen door extra hulpmiddelen, tips aan te reiken.
In mijn vrije tijd maak ik een dagelijkse wandeling met mijn 2 hondjes en op sportief vlak ben ik competitief bezig met badminton.
We vliegen er dit schooljaar weer in met nieuwe energie en enthousiasme!

juf Julie

Hallo, ik ben juf Julie. Dagelijks sta ik voor iedereen met een lach paraat. Samen met de kinderen rekenen we naar hartenlust, leren we graag nieuwe dingen aan, spelen we met veel plezier, luisteren we naar leuke verhalen, maar boven alles zorgen we met veel liefde voor elkaar!
In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie, winkelen en zet ik eens graag een stapje in de wereld.
Tot slot wens ik iedereen een leerrijk en super cool schooljaar toe!
meester Bart

Hoi allemaal!
Op dit moment ben ik andere kinderen in het basisonderwijs aan het helpen. Dus zie je mij af en toe verschijnen, niet verschieten hoor. Het doet steeds enorm veel deugd om nog eens een voetje te mogen binnenstappen in jullie leuke SAIO-school.
 juf Ingrid

Dag allemaal,

ik ben juf Ingrid, en werk als ondersteuner. Hierdoor kan je me regelmatig tegenkomen in een andere school om er kinderen en leerkrachten te helpen.

juf Jobke Hoi Hoi,

Ik ben juf Jobke. Kinderen helpen in andere scholen wordt mijn uitdaging voor komend schooljaar.  Hier heb ik alvast veel zin in! Af en toe kom ik nog eens langs op de gezellige school van SAIO, joepie!

Ik wens jullie veel succes in het nieuwe schooljaar, tot snel!

juf Karen

Hallo allemaal!

Ik ben juf Karen. Na meer dan 10 jaar te hebben gewerkt in het buitengewoon onderwijs type 2, is het  nu tijd voor een nieuwe uitdaging in SAIO. Ik zal hier als logopediste werken binnen het ondersteuningsteam. Mijn taak bestaat uit het aanreiken van hulpmiddelen aan leerlingen en leerkrachten in het gewoon basisonderwijs. Een boeiende en zeer afwisselende job.
In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met mijn gezin. Ik heb twee dochtertjes: Tess en Fran. Daarnaast lees ik graag een boek!

juf Katrien

Dag allemaal!

Ik ben juf Katrien. Op school zullen jullie me niet zo heel vaak zien, want ik werk als logopediste in het ondersteuningsnetwerk. Als logopediste ga ik naar verschillende scholen om de leerlingen en leerkrachten tips en hulpmiddelen aan te reiken.
Ik heb er alvast heel veel zin in!

juf Nathalie

Hallo allemaal!
Ik ben juf Nathalie en werk als logopediste binnen het ondersteuningsteam van SAIO.
Je zal mij niet veel zien omdat ik van de ene naar de andere school ga om leerlingen en hun leerkrachten een handje toe te steken.
Misschien komen we elkaar wel eens tegen op SAIO, tot dan!
juf Tina Hallo! Ik ben juf Tina.

Ik werk als orthopedagoog in het ondersteuningsteam.

In mijn vrije tijd hou ik van dansen!

juf Liene

Hoi iedereen!

Ik ben juf Liene en ik ben een nieuwe logopediste in het ondersteuningsnetwerk van SAIO. Ik ga bij verschillende scholen langs om leerlingen en leerkrachten te helpen. In mijn vrije tijd ben ik bezig met paardrijden. Ik kijk er al naar uit om jullie te ontmoeten! Tot snel!

Leerkrachten levensbeschouwing
juf Lotte

Hallo,

ik ben juf Lotte. Sinds vorig jaar geef ik RKG aan sommige klassen van onze school.
Ik hou ervan om een verhaal te vertellen en om te knutselen.

juf Janik

juf Binnaz

juf Hülya

Dag allemaal

Ik ben juf Hülya en geef islamlessen op onze school. Tijdens de islamlessen
bespreken we thema’s zoals de schepping en hoe we als kleine moslims zorg kunnen dragen voor de natuur, dieren en onze omgeving.
Hierbij  haal ik ook de normen en waarden van de islam boven, en zeg dat goed gedrag, beleefdheid en respect heel belangrijke waarden zijn in ons geloof.
Mijn hobby is lezen, en keer op keer lees ik  prachtige verhalen voor uit de Koran.
In mijn vrije tijd gaan we met mijn gezin fietsen en wandelen.

juf Veronique juf Veronique wordt momenteel vervangen door juf Miranda.
Logopedisten
juf Martien

Ik ben juf Martien, de logopediste van de Billemontstraat.

Mijn klasje is het bijna kleinste en zonnigste van onze school.

Samen met jou werk ik aan uitspraak, taal : nieuwe woorden leren, mooie en goede zinnen maken, de juiste woordvormen gebruiken, klanken herkennen, rijmen,… en ook lezen en spelling komen aan bod.

Als je nieuw bent op school kijken we wat je al goed kan en waarvoor je nog hulp kan gebruiken. We gaan dan samen op weg zodat je steeds vaardiger wordt! Soms lezen we in een groepje en kom ik helpen in een klas.

Wist je dat het mijn hobby is om te spelen met klanken, woorden, taal en dat ik dol ben op leuke boeken? Dan begrijp je waarom ik elke dag met veel plezier naar SAIO fiets!

juf Karlien

juf Natasja

Hallo allemaal,

Ik  ben juf Natasja. Samen met Juf Martien en juf Dominique help ik jullie om te leren lezen en spellen. We lezen samen woorden en zinnen en soms ook spannende of grappige verhalen. Lezen hoeft helemaal niet saai te zijn! Daar zorg ik wel voor met leesspelletjes en activiteiten.  Ook help ik jou bij het uitbreiden van je woordenschat en het maken van mooie zinnen .Als ik niet aan het werk ben maak ik graag uitstapjes en reis ik graag naar de zon!

Kinesiste
juf An

Kiekeboe, ik ben het! Juf An. Als je wil leren springen, op 1 been staan of schrijven dan moet je bij mij zijn! Dat komt omdat ik heel veel weet over bewegen. Dat hoort zo als je kinesitherapeut bent.
Er zijn ook kinderen die leren typen bij mij. Dat is handig als je met de computer wil kunnen werken. Of misschien wil je wel leren hoe je torens moet bouwen? Zo hoog en sterk mogelijk! Links, rechts, boven, onder, meer of minder, je leert het allemaal bij mij.
Als je me nodig hebt, dan ben je altijd welkom!
Ergotherapeute
 juf Riet

Ik ben juf Riet!
Ik ben de ergotherapeute op school. Als het schrijven, knippen, plakken, … niet zo goed lukt, kom dan zeker eens langs bij mij. Wij gaan dan samen op pad om al deze vaardigheden onder de knie te krijgen. Tanden poetsen , veters binden, aankleden of douchen is niet altijd even gemakkelijk. Ik leer je stap voor stap deze vaardigheden tot we het helemaal zelfstandig kunnen.
Busbegeleiding
Sonja

Mens Sonja is mijn naam.
Ik ben gehuwd en heb 4 kinderen.
Ik ben wonend te Geel.
Mijn job is busbegeleiding, dit doe ik heel graag.
Je hebt vele contacten met de leerlingen en de ouders.
Mijn hobby’s zijn: vrijwilligerswerk en veel plezier maken in de weekends met carnaval.
Lieve

 

Mijn naam is Lieve. Via een stage ben ik terecht gekomen op het secretariaat van SAIO. Daarna werd ik de inspring-busbegeleidster en nadien de vaste. Doordat ik steeds met kinderen werk, bevalt deze job mij uitstekend!
 Christel

Mijn naam is Christel. Ik woon te geel. Ik ben gehuwd en heb één zoon. Ik doe mijn job als busbegeleidster erg graag, omdat het fijn werken is met de kinderen. Mijn hobby’s zijn borduren en bier proeven.
Annick
Jeaninne

Mijn naam is Helsen Jeaninne
Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen en 1 volwassen pluskind
Ik ben ook trotse oma van een fantastische kleinzoon.
Mijn hobby’s zijn alle soorten handwerken, koken, bakken en fietsen
Ik hou van kinderen, ze geven je zoveel liefde en voldoening
Daarom vind ik het enorm fijn om busbegeleidster te zijn bij SAIO.
Sonja

 

Viviane
Carine
Hanne
Heidi
Onderhoudspersoneel
 Sabrina, Magda Hallo,
Wij poetsen de school met veel plezier zodat jullie elke dag weer flink kunnen leren!